Skip to content

Hjerte for udsatte

“Fokus er, med stor omsorg – at støtte, hjælpe og rådgive udsatte og vise vej mod et sundere og gladere liv. Et helt nyt liv, hvor modet og friheden til at gøre tingene anderledes, er til stede. Vi ønsker at skabe forandring (og tilbyde fællesskab) for udsatte og ensomme Københavnerne – alle dem vi møder, hver eneste uge.

* Hjerte for udsatte
* Plads til alle i fællesskabet
* Fordi vores venner er noget ganske særligt

Støt hjemløse og udsatte i København

ENHVER GAVE GØR EN FORSKEL

Street Care møder hver dag mennesker, der af forskellige årsager er havnet i ualmindeligt svære livssituationer. Mange har mistet håbet om at tingene nogensinde bliver anderledes. De kæmper, er ensomme og har brug for opmuntringer og hjælpsomme mennesker. Street Care indgyder håb om et mere positivt og indholdsrigt liv. Og vi ved hvor svært det kan være at tage kampen op. Derfor er det vigtigt at komme rundt og ikke mindst sprede håb og kærlighed. Det håber vi at du vil støtte.
Giv et enkelt bidrag i dag, eller støt fast. Enhver gave (lille som stor) gør en forskel.

OBS: Da Street Care er en nystiftet forening har vi desværre ikke mulighed for at give fradrag på gaver i 2021. Vi arbejder på sagen og håber at du alligevel ønsker at støtte vort arbejde og hjælpe os godt på vej…


Det er muligt at støtte vort arbejde på en af følgende måder:

 1. Netbank overførsel
  Brug din internetbank til at overføre en gave. Det er endvidere muligt at lave en fast kontooverførsel i din netbank, hvis du ønsker at støtte med et beløb hver måned (blive fast Street Care partner).
  Reg. og konto nr.:  3409 – 13091528
 2. MobilePay
  Har du en smartphone, kan du downloade app’en MobilePay via App Store og give en valgfri donation på op til 1.500 kr. pr. dag.
  MobilePay nr.: 50 9000
 3. Support from abroad
  IBAN:  DK0930000013091528
  SWIFT:  DABADKKK

  Our adress:
  S/I Street Care
  Drejervej 13-21
  2400 København NV.
  Denmark

 4. Doner tøj og mad
  Har du varmt tøj og varme sko liggende i garderoben, som du vil donere, er vi meget interesseret i at modtage det. Vi er også interesseret i soveposer, mobiltelefoner og lign. Når det gælder mad hander det mest af alt om brød, wienerbrød og kager, de dage vi er på gaden.
 5. Virksomheder
  Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel for hjemløse og andre socialt udsatte ved at støtte Street Cares arbejde. Vi indgår gerne i en dialog og et partnerskab vedr. jeres støtte og hjælp til nogle af samfundets mest udsatte. – Mennesker som Street Care har kontakt med, hver eneste uge, rundt i hele København.
 6. Julehjælp
  Street Care uddeler julegaver (julehjælp) til nogle af de meste udsatte i samfundet – deriblandt vores mange hjemløse venner. Det gør vi, fordi vi ved hvor svært det kan være, at komme gennem julen uden en familie og nære venner.
  Street Care har store erfaringer med at arrangere og uddele julehjælp og samarbejde med virksomheder og privatpersoner.
  Vil du strikke halstørklæder, huer eller vanter eller donere en eller flere gaver til arbejdet, er du velkommen til at tage kontakt til undertegnede. Vi samarbejder gerne med virksomheder vedr. uddeling af praktiske julegaver.
 7. Arv og testamente
  Når man skal forholde sig til sin arv, er det naturligt at have sine nærmeste i tankerne. Med et testamente bestemmer du selv over din arv og sikrer, at den bliver fordelt, præcis som du ønsker det.
  Du kan blandt andet testamentere en del af din formue til en humanitær organisation – deriblandt til et socialt arbejde som vores, der støtter nogle af de mest udsatte i samfundet.

  Tusind tak! 💚


Indsamlingsnævnet – Street Care er blevet godkendt til indsamlinger fra den 01.10.21- 30.09.22.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at støtte på anden vis.
Med venlig hilsen

Allan Frederiksen
Daglig leder
3114 2100

Fakta – Udsatte i Danmark

Den seneste optælling af hjemløse er fra 2019 og viser, at der er over 6400 hjemløse i Danmark. Hjemløshed er ofte knyttet til andre sociale problemer såsom stofmisbrug og psykisk sygdom. Så de ramte er en gruppe af meget udsatte borgere, hvis liv kan være meget vanskeligt og kaotisk, og hvor det kræver særlig indsats at hjælpe de berørte.

Det seneste estimat for danskere med alkoholafhængighed er lavet af det daværende Center for Alkoholforskning i 2005 og ligger på 147.000 personer. Sundhedsstyrelsen skønnede i 2019, at 84.430 personer har et højrisikoforbrug af stoffer.

Ca. 860.000 danskere er storforbrugere og drikker mere, end Sundhedsstyrelsen anbefaler (højrisikogrænsen)

Ifølge Statens Institut for Folkesundhed vil ca. 20% af den danske befolkning i løbet af et år have problemer med mental sundhed. Det svarer til 700.000-800.000 voksne danskere (”Folkesundhedsrapporten Danmark”, 2007, Statens Institut for Folkesundhed).

Ca. 350.000 danskere føler sig ofte ensomme

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk

CVR. 41 63 46 42 – Copyright © Street Care 2020

Street Care - Fordi vores venner er noget ganske særligt