Skip to content

Gaver til hjemløse

Fortjener hjemløse i København en god Påske?

Det spørgsmål stiller vi på vores plakater, men det er selvfølgelig helt ude af proportioner. For hvem fortjener mere end andre?
Det er dog stensikkert, at vi ønsker at gøre en forskel, for de mange hjemløse og andre udsatte der lever og bor i og omkring København. Vi har derfor brug for din hjælp med at pakke og ikke mindst uddele en masse skønne gaver i dagene op til Påske. Vi håber således, at du vil deltage i vores store påske-uddeling 2023. 🤗😍

Vi tilbyder:
Street Care tilbyder et utroligt meningsfuldt frivilligt arbejde (de timer det tager) og ikke mindst hyggeligt fællesskab undervejs. Du vil få nogle uforglemmelige timer/dage, hvor du møder hjemløse og andre udsatte i København. En oplevelse du sent vil glemme. Du vil samtidig være med til at gøre en VIGTIG forskel. Intet er bedre end at støtte og hjælpe hjemløse og andre udsatte – at bringe smil og ikke mindst masser af glæde.

Om os: Street Care er et socialt arbejde der støtter, hjælper og rådgiver socialt udsatte. Vi kender mange hjemløse og andre udsatte efter mange års gadeplans- og værestedsarbejde. Vi opsøger, hver uge, hjemløse og andre udsatte på de mange såkaldte kendte hænge-ud steder rundt i København. Udover at bringe omsorg, så har vi altid kaffe, varm kakao og andet lækkert med til vores venner, deriblandt tøj, pizza’er, kager – og af og til også gaver.

Gaverne: Vi har faktisk allerede fået styr på økonomien og indkøb af de forskellige gaver. Nu ønsker vi blot hjælp med at få pakket og ikke mindst uddelt gaverne til ca. 200 forskellige hjemløse/udsatte i København. Det bliver bare så godt at kunne overraske vores mange venner endnu engang!

Dato:
Pakning – mandag den 27. marts kl. 15.30 – 18.30
Uddeling på gaden – tirsdag den 4. april – mellem kl. 13.00 – 19.00
(evt. også onsdag eftermiddag)

Yderligere info / tilmelding:
Allan Frederiksen – Tlf.: 3114 2100 / mail: af@streetcare.dk

Plakat
Mere om Street Care

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk

CVR. 41 63 46 42 – Copyright © Street Care 2020
Betalingsbetingelser          Privatlivspolitik