Skip to content

Frivillig

Bliv frivillig i Street Care

Vil du være med til at gøre en relevant forskel for mennesker i København?
Som frivillig i Street Care kan du være med til at yde en vigtig og betydningsfuld indsats, der gør en relevant forskel for udsatte og ensomme i København. Vi har brug for engagerede og omsorgsfulde frivillige i alle aldre (18+).

Læs nedenstående fem punkter ift. at blive frivillig. Kan du sige ja til punkterne, vil vi gerne høre fra dig.

i. Bliv en del af vort opsøgende gadeplansarbejde
Street Care besøger hver uge kendte hænge-ud steder rundt i København. Vort primære fokus er at støtte, hjælpe og rådgive samt bringe omsorg og bygge relationer.

Da gadeplansarbejdet er vort primære arbejde, håber vi, at du har tid og lyst til at være med her. Det betyder meget for os, at man er engageret og kan være med, ca. én gang om ugen af nogle timers varighed. Du kan ved at engagere dig med din tid, omsorg og praktiske hjælp, være med til at gøre en relevant forskel for udsatte i København.

ii. Kan du stå inde for vores vision og værdier samt livs- og menneskesyn
Street Cares arbejde hviler på det kristne livs- og menneskesyn (tværkirkelig profil). Det er vigtigt for os, at vi har de samme værdier og menneskesyn. Værdierne er et pejlemærke for hvordan vi agerer og opfører os i det daglige arbejde. Det gælder endvidere vores motiver og det vi kommunikerer. Læs mere her

iii. Har du lyst til at bygge relationer og udvikle fællesskaber
Det vil være et stort plus for os hvis vores frivillige engagerer sig i at bygge relationer. Vi skal have tid og overskud til at invitere på kaffe og med til fællesspisning. Vi ønsker at fremme sunde relationer og godt fællesskab.

iv. Er du en god mentor, bisidder og/eller ven
At hjælpe på vej, kan se ud på mange måder. Nogle gange handler det blot om at være til stede. Andre gange kræver det at man er villig til at gå en ekstra mil, agere bisidder og støtte hele vejen gennem systemet.

v. Vil du være med til at udvikle arbejdet og skabe en succes
Måske har du mange erfaringer og kompetencer ift. socialt arbejde. Vi har brug for dygtige og kreative hoveder, der vil være med til at sætte sejl og retning.

Vi arrangerer løbende ture og aktiviteter. Vi håber at du vil være med.


Kontakt
Kontakt os ved at udfylde kontakt formularen via nedenstående link.
Du er også velkommen til at give os et kald.

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk

CVR. 41 63 46 42 – Copyright © Street Care 2020

Street Care - Fordi vores venner er noget ganske særligt