Skip to content

Støt vores arbejde

Hjælp os med at støtte hjemløse og andre udsatte i København

Bliv støttemedlem
Betalingsmodul er på vej 

Betalingsbetingelser          Privatlivspolitik

 

Støt på en af følgende måder:

1. Netbank overførsel

Brug din internetbank til at overføre en gave. Det er muligt at lave en fast kontooverførsel i netbank, hvis du ønsker at støtte med et beløb hver måned.
Reg. og konto nr.:  3409 – 13091528

2. MobilePay
Har du en smartphone, kan du downloade app’en MobilePay. Med MobilePay kan du overføre en valgfri gave.
MobilePay nr.: 50 9000

3. Support from abroad
IBAN:  DK0930000013091528
SWIFT:  DABADKKK

Our adress:
S/I Street Care
Drejervej 13-21
2400 København NV.
Denmark

4. Doner tøj og mad
Har du varmt tøj og varme sko liggende i garderoben, som du vil donere, er vi meget interesseret i at modtage det. Vi er også interesseret i soveposer, mobiltelefoner og lign. Når det gælder mad hander det mest af alt om brød, wienerbrød og kager, de dage vi er på gaden.

5. Virksomheder
Din virksomhed kan være med til at gøre en forskel for hjemløse og andre socialt udsatte ved at støtte Street Cares arbejde. Vi indgår gerne i en dialog og et partnerskab vedr. jeres støtte og hjælp til nogle af samfundets mest udsatte. – Mennesker som Street Care har kontakt med, hver eneste uge, rundt i hele København.

6. Julehjælp
Street Care uddeler julegaver (julehjælp) til nogle af de meste udsatte i samfundet – deriblandt vores mange hjemløse venner. Det gør vi, fordi vi ved hvor svært det kan være, at komme gennem julen uden en familie og nære venner.
Street Care har store erfaringer med at arrangere og uddele julehjælp og samarbejde med virksomheder og privatpersoner.
Vil du strikke halstørklæder, huer eller vanter eller donere en eller flere gaver til arbejdet, er du velkommen til at tage kontakt til undertegnede. Vi samarbejder gerne med virksomheder vedr. uddeling af praktiske julegaver.

7. Arv og testamente
Når man skal forholde sig til sin arv, er det naturligt at have sine nærmeste i tankerne. Med et testamente bestemmer du selv over din arv og sikrer, at den bliver fordelt, præcis som du ønsker det.
Du kan blandt andet testamentere en del af din formue til en humanitær organisation – deriblandt til et socialt arbejde som vores, der støtter nogle af de mest udsatte i samfundet. Street Care kan afgiftsfrit modtage arv, da vi er godkendt efter Ligningslovens §8 A.

Tusind tak! 💚

Indsamlingsnævnet – Street Care er blevet godkendt til indsamlinger fra den 01.10.22- 30.09.23.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at støtte på anden vis.

Med venlig hilsen

Allan Frederiksen
Daglig leder
31142100

Støttemedlem

Street Care møder hver dag mennesker, der af forskellige årsager er havnet i ualmindeligt svære livssituationer. Mange har mistet håbet om at tingene nogensinde bliver anderledes. De kæmper, er ensomme og har brug for opmuntringer og hjælpsomme mennesker. Street Care indgyder håb om et mere positivt og indholdsrigt liv. Vi ved hvor svært det kan være at tage kampen op. Derfor er det vigtigt at komme rundt og ikke mindst sprede håb og kærlighed. Det håber vi at du vil støtte!

Det er let at blive medlem. Alt du skal gøre er, at støtte arbejdet med minimum 200 kr. (eller et andet valgfrit beløb). Du er også velkommen til at overføre en fast gave hver måned – hvis muligt?

Skattefradrag

Street Care er pr. 04.01.23 blevet godkendt efter Ligningslovens §8 A. Det betyder at vi kan give skattefradrag på alle gaver givet til arbejdet i 2022 (op til 17.200 kr.).

Hvis du ønsker at modtage fradrag for din gave i 2022, så bedes du venligst og senest, mandag den 16. Januar 2023 oplyse os dit CPR nr. Vi kan kontaktes på tlf.: 3114 2100 eller via e-mail: af@streetcare.dk

I 2023 kan du få fradrag på gaver op til 17.700 kr.
Vi håber derfor at du vil være med til at støtte os og ikke mindst vores mange udsatte venner i København.

Fakta – Udsatte i Danmark

Den seneste optælling af hjemløse er fra 2022 og viser, at der er over 5.789 hjemløse i Danmark. Mange af disse hjemløse opholder sig i Københavns området. Hjemløshed er ofte knyttet til andre sociale problemer såsom stofmisbrug og psykisk sygdom. Så de ramte er en gruppe af meget udsatte borgere, hvis liv kan være meget vanskeligt og kaotisk, og hvor det kræver særlig indsats at hjælpe de berørte.

Det seneste estimat for danskere med alkoholafhængighed er lavet af det daværende Center for Alkoholforskning i 2005 og ligger på 147.000 personer. Sundhedsstyrelsen skønnede i 2019, at 84.430 personer har et højrisikoforbrug af stoffer.

Ca. 860.000 danskere er storforbrugere og drikker mere, end Sundhedsstyrelsen anbefaler (højrisikogrænsen)

Ifølge Statens Institut for Folkesundhed vil ca. 20% af den danske befolkning i løbet af et år have problemer med mental sundhed. Det svarer til 700.000-800.000 voksne danskere (”Folkesundhedsrapporten Danmark”, 2007, Statens Institut for Folkesundhed).

Ca. 350.000 danskere føler sig ofte ensomme

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk

CVR. 41 63 46 42 – Copyright © Street Care 2020
Betalingsbetingelser          Privatlivspolitik