Skip to content

Nyheder

25.06.21 – kl. 18.30

Vores frivillige medarbejdere holder sommerferie

Nyhed-8

VÆRESTEDET OG GADEPLANSARBEJDET

Pr. 1. juli holder Street Cares medarbejdere sommerferie fra værestedet. Det betyder generelt set at vi har sidste åbningsaften, onsdag den 30. juni og først vender tilbage, onsdag den 18. august kl. 18.00.

På vores sidste åbningsaften inden sommerferien vil vi således invitere på pizza og islagkage. Vi håber at se dig denne aften.

Adresse:
Evangeliekirken
Worsaaesvej 5
1972 Frederiksberg
– tæt på Forum metro st.

I forhold til vores aktiviteter på gadeplan, vil flere medarbejdere fortsat være aktive. Men vores besøg kommer dog til at foregå noget mere fleksibelt, da vi samtidig ønsker at kunne invitere med på ture og lave forskellige aktiviteter med vores venner.


Har du spørgsmål til vores gadeplansarbejde og/eller kommende ture og aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

22.02.21 – kl. 12.15

Vi åbner et nyt værested

Nyhed-22.02.21

BESØG OS FRA ONSDAG DEN 3. MARTS

Kære venner. Det er en stor glæde at kunne fortælle, at Street Care fra onsdag den 3. Marts 2021 åbner et nyt værested på Frederiksberg – og kun et par minutters gang fra Forum Metro station.

Formålet med værestedet er at tilbyde hjemløse, socialt udsatte samt alle dem vi kender fra gaden et hyggeligt, sundt og varmt fællesskab i aftentimerne – I første omgang hver onsdag aften. Vi vil i løbet af aftenen tilbyde gratis mad samt varme og kolde drikke. Vi vil uddele sko, varmt tøj, huer, halstørklæder og soveposer, når vi har det på lager. Derudover vil vi holde en lille andagt og invitere gæster til at komme og spille, synge eller holde foredrag for os. Vi vil af og til også spille banko og holde quiz aftener, mm.

Hvis vores gæster derudover har brug for en samtale, mentor- og bisidder støtte eller andet, så står vi selvfølgelig klar til at lytte og hvis muligt hjælpe.

Værestedet holder åbent fra kl. 18.00 – 21.00
Vi glæder os til at se dig!

Adresse:
Evangeliekirken
Worsaaesvej 5
1972 FrederiksbergPå vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

31.12.20 – kl. 01.00

Fradragsret og støtte i 2020

Nyhed-6

HAR VI MODTAGET DIT CPR NR.?

Kære venner

Tusind tak for jeres støtte til Street Cares arbejde I 2020. Vi har oplevet en flot opbakning fra mange kanter. 🙏
Vi har haft fire spændende måneder siden foreningen blev stiftet, torsdag den 3. September.
Nu ser vi spændt fremad og håber på et godt og velsignet 2021.

GAVER:
Hvis du har overført en gave til vort arbejde i 2020 og har oplyst os dit CPR nr., vil vi indberette din gave til skat og du vil herefter automatisk modtage dit fradrag. Hvis vi derimod endnu ikke har modtaget dit CPR nr., bedes du kontakte os senest fredag den 8. januar 2021.
Oplys os endvidere gerne din e-mail adresse / adresse, så vi kan sende dig en tak. –
Telefon: 31142100

Følg i øvrigt med på vores hjemmeside ift. støtte og fradragsmuligheder i 2021. Læs mere her

Godt nytår!


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

22.12.20 – kl. 19.00

Julegaver til hjemløse og mange andre venner

Nyhed-5

UDDELINGEN BLEV VIST I TV2 LORRY

Street Care har her til aften været med i TV 2 Lorry, da de var med os på Hulgårds Plads i eftermiddags. Her begyndte uddelingen af årets julegaver til 135 hjemløse og andre venner i København. Vi er utroligt taknemlig for den støtte vi har modtaget gennem de sidste par måneder – hvilket har gjort uddelingen mulig. Tænk engang at det blot er tre måneder siden at vi blev stiftet som forening

Venner takker for gaven:
“1000 tak for gaven. Jeg er meget glad og takker alle de dejlige mennesker fordi i tænkte på mig. Kære alle medhjælpere i Street Care. Jeg ønsker jer en god jul”.
 
“Tusind tak. Det varmer mit gamle hjerte.”
 
TUSIND TAK TIL:
Carlsens Arbejdstøj
Evangeliekirken På Frederiksberg
Hue Forbi
Husum Vænge
Kirken i Kulturcenteret
Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen
McDonald’s Danmark
REMA 1000 Valby

Endvidere tusind tak til flere private givere, en masse seje strikkedamer og medarbejderne i Street Care.

Efter dagens tur til Hulgårds plads kørte vi videre til Anker Jørgensens Plads i Sydhavnen og Enghave Plads på Vesterbro. Herefter kørte vi gaver rundt til venner på Vesterbro og i Sydhavnen, I Gentofte og i Københavns NV-kvarter. For de skulle da også have en gave. I morgen skal de sidste gaver uddeles. Vi glæder os til endnu en skøn dag i godt selskab.På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

29.11.20 – kl. 19.30

Hjælp os med at skabe et lille julemirakel

Nyhed-4
Tror du på julemirakler?

For 2000 år siden siden skete der ikke bare ét, men flere store mirakler – vel at mærke, hvis man tror på dem. Jesus, som vi fejrer gennem hele Julen kom til jorden, bragte lys i mørket, udførte mange mirakler og blev senere på korset, hele verdens frelser – igen, vel at mærke, hvis man tror på det. Julen er altså den tid på året, hvor vi fejrer det største mirakel gennem hele jordens historie.

Miraklernes tid er endnu ikke forbi. Både store og små mirakler sker hver eneste dag på vores smukke blå planet. I denne specielle juletid har Street Care også brug for et mirakel. Det er her du kommer ind i billedet.

– For nylig blev foreningen Street Care stiftet blandt andet med det formål at bringe lys, varme og glæde til gadens folk. Udover at gå på gaden og invitere til fællesspisninger mm., vil foreningen allerede i år uddele flotte julegaver til hjemløse og andre socialt udsatte. Street Care har modtaget midler fra en fond til formålet. Vi har også modtaget en masse flot strik og lavet gode aftaler med samarbejdspartnere. Det første mirakel er en realitet, men vi mangler fortsat et lille mirakel.

Du kan hjælpe os med at skabe det mirakel ved at støtte Street Cares arbejde med 200 kr. inden den 31. December. Det er vigtigt ift. Skat’s §8a regler om fradragsberettigelse (min. 100 givere pr. år). Vi vil så gerne kunne tilbyde fradrag til alle givere igen i 2021. Din støtte er derudover medvirkende til at vi kan udvikle vores aktiviteter i det nye år.

Vi håber at du vil hjælpe os på vej.
MobilePay: 50 9000
Bank: 3409 – 13091528På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

20.11.20 – kl. 23.55

Street Care er med i den tværkirkelige avis ‘Udfordringen’

Nyhed-3

Artikel: “Ny forening har omsorg for gadens folk”


Et udsnit fra artiklen:
“Vi er drevet af passionen for, at udsatte på gaden bliver set, hørt og mødt med omsorg og støtte,” lyder det fra lederen af foreningen Street Care, som blandt andet laver opsøgende gadeplansarbejde i København.

– Livet på gaden er hårdt, og Covid-19 har bestemt ikke gjort det lettere for hjemløse og udsatte, som også oplever den mørke og ensomme tid på krop og sjæl. Der er stort behov for støtte, hjælp og rådgivning, fastslår stifteren og lederen af Street Care, Allan Frederiksen.

 På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

29.10.20 – kl. 19.00

Julepakker med strik til hjemløse og andre udsatte

Nyhed-2

Street Care ønsker at uddele julehjælp til vores mange venner på gaden

Street Care ønsker at uddele julehjælp til vores mange hjemløse venner på gaden.
Vi ved hvor svært det kan være at komme godt gennem julen, specielt når man ikke har en god eller sund familie at holde jul med. Derfor ønsker vi at gøre en ekstra indsats ved at uddele julegaver. Vi har i den forbindelse fundet gode samarbejdspartnere og vil muligvis også modtage flotte gavekort til pakkerne.

Vort håb er at kunne uddele 150 julepakker til hjemløse og andre udsatte i dagene op til jul. Måske kan du hjælpe os lidt på vej?

Hvis alt går vel vil pakkerne bestå af noget varmt, sødt, praktisk og spiseligt (gavekort) samt en varm hilsen fra Street Care og vores sponsorer. I denne anledning vil vi høre om du kunne have lyst til at donere 1-2-5-10 eller 20 hjemmestrikkede halstørklæder og/eller huer?

Kender du nogen der strikker og kunne være interesseret i at deltage må du meget gerne dele vort opslag til vedkommende.
Skriv til: af@streetcare.dk eller ring på: 3114 2100 – hvis du ønsker at donere strik.


Hvis du ønsker at donere en lille gave til formålet:
Konto: 3409 – 13091528
MobilePay: 50 9000
– Tekst: “Julepakker”


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

03.09.20 – kl. 19.00

Street Care – Et nyt socialt gadeplansarbejde

Nyhed-1

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Street Care – et nyt socialt gadeplansarbejde

Den 3. September 2020 blev en drøm om at realisere et nyt gadeplansarbejde ført ud i livet. Street Care blev oprettet som en forening (selvejende institution) med CVR nr., vedtægter og bestyrelse.
Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet og støtte vores mange udsatte venner i København.

Samtidig med at foreningen blev oprettet, ansatte vi Allan Frederiksen som ny daglig leder. Allan har tidligere og gennem syv år været leder af et velrenommeret socialt arbejde på indre Vesterbro. Allan har dermed gode kompetencer og erfaringer fra at lede et værested, opsøgende gadeplansarbejde samt genbrugsbutik.

Formålet med Street Care er blandt andet at lave opsøgende gadeplansarbejde målrettet hjemløse, misbrugere og andre udsatte rundt i hele København. Arbejdet er vigtigt, da ingen anden organisation laver denne form for opsøgende omsorgsarbejde. “I min tid som daglig leder af ‘Klippen’ udviklede jeg Kørselsteamet – et opsøgende gadeplansarbejde. Nu er tiden kommet til at ‘videreføre’ og udvikle et bredt opsøgende gadeplansarbejde i en ny organisation”, fortæller Allan.

Udover vort opsøgende gadeplansarbejde tilbyder Street Care mentor- og bisidder støtte. Derudover inviterer vi med til aktiviteter og ture, har en telefonrådgivning, og sidst men ikke mindst, fællesskab og fællesspisning.

Street Care får brug for frivillige hænder, ligesom vi har brug for økonomisk støtte. Vi håber at du vil være med til at løfte arbejdet, og ikke mindst – være med til at støtte os og vores mange venner i København.


På vegne af Street Care

Harald Schmidt
Formand

Ønsker du at få tilsendt et nyhedsbrev?

Street Care udarbejder løbende et nyhedsbrev, som sendes af sted pr. mail eller brev.
Hvis du er interesseret i at få tilsendt et nyhedsbrev, skal vi bruge lidt informationer.
Send personlig info, ved at udfylde vores kontakt formular.

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk

CVR. 41 63 46 42 – Copyright © Street Care 2020

Street Care - Fordi vores venner er noget ganske særligt