Skip to content

Nyheder

Ønsker du at modtage vores seneste nyhedsbrev?
Nyhedsbrevet giver dit et bedre indblik i vort arbejde

S/I Street Care
Drejervej 13-21
2400 København NV.

Tlf. 3114 2100
E-mail: af@streetcare.dk

02.08.23 – kl. 12.30

Street Care er glade for at kunne fortælle, at vi har ansat en ny medarbejder i en deltidsstilling

Nyhed-15

MATTI JØRGENSEN ER NY PROJEKTMEDARBEJDER HOS STREET CARE

Formålet med ansættelsen er blandt andet at styrke det opsøgende gadeplansarbejde. Målet er at komme længere omkring og ikke mindst at besøge flere “kendte” hænge-ud steder i og omkring Storkøbenhavn.
Matti starter i arbejdet mandag den 14. august.Han har sendt os følgende hilsen:”Mit navn er Matti Jørgensen, jeg er 30 år, og jeg er ny mand hos Street Care. Jeg kommer til at være med i arbejdet på deltid (15 timer om ugen) samtidig med at jeg starter på min kandidat i “Læring- og forandringsprocesser”. Jeg er oprindeligt fra Mariager i Nordjylland, men har været både i Odense og Hillerød, hvor jeg også har lidt kendskab til gadearbejde. Jeg kender Allan og Street Care gennem mit tidligere arbejde på Efterskolen Alterna i Hillerød, hvor vi hver uge sendte et team af sted for at hjælpe og lære af det store arbejde Street Care gør.
Jeg glæder mig umanerligt meget til at starte og blive en del af teamet.”

Vi glæder os også til at byde Matti velkommen.

22.05.23 – kl. 11.00

Street Care søger en projektmedarbejder

Nyhed-14

PROJEKTMEDARBEJDER PÅ DELTID TIL SOCIALT ARBEJDE I KØBENHAVN
Den Selvejende Institution Street Care søger en projektmedarbejder på deltid pr. 1. Juli 2023, deriblandt til opsøgende gadeplansarbejde i Storkøbenhavn.

Baggrund
Street Care er et socialt arbejde blandt nogle af de mest udsatte i Danmark. Vi laver opsøgende gadeplansarbejde i København, driver et værested og tilbyder mentor- og bisidder støtte. Derudover inviterer vi med til fællesskab og fællesspisning, aktiviteter og ture, og sidst men ikke mindst, så har vi en telefonrådgivning. Vores mål er, at langt flere udsatte får hjælp til at komme nogle af hverdagens udfordringer til livs. Vi ønsker at se, at flere genfinder tro, styrke og håb for fremtiden og kommer ud på den anden side – forvandlede.

Street Cares arbejde hviler på det kristne livs- og menneskesyn og tager udgangspunkt i værdierne omsorg, nærvær og rummelighed. Vi arbejder tværkirkeligt og samarbejder således gerne både med fri- og folkekirker.

Arbejdsopgaver
Projektmedarbejderes primære opgave, er at lave opsøgende gadeplansarbejde og ikke mindst at støtte den daglige leder med at udvikle arbejdet til flere nye steder og pladser i Storkøbenhavn. Derudover er opgaverne som følgende:

– Løbende deltagelse (udvikling) af arbejdet i værestedet
– Rekruttering af frivillige medarbejdere samt udvikling af nye opsøgende teams
– Støtte og hjælpe udsatte i forhold til hjemløshed, misbrug og lignende problemstillinger
– Udvikling og/eller afholdelse af sjove/vigtige aktiviteter og ture
– Hjælpe med at udvikle en ny mediestrategi (design, tekst, video eller lign.)
– Diverse administrative og praktiske opgaver

Kompetencer/krav
Vi forventer først og fremmest at du har hjerte for hjemløse og andre udsatte, og at du kan stå indenfor vores formål, vision og værdier.

Vi forventer/håber derudover, at:
– du har en positiv tilgang til livet og til mennesker, at du har ”brede” skuldre og er god til at lytte, smile, samtale og tackle udfordringer
– du har ledererfaring og/eller erfaring fra lignende socialt arbejde
– Du har overblik, er struktureret og kan planlægge egne arbejdsopgaver
– Du har en kirkelig baggrund / kommer i et sundt fællesskab
– Det vil i øvrigt være en fordel, hvis du har egen bil (til arbejdet) eller kan imødekomme flere af ovenstående krav og arbejdsopgaver

Street Care tilbyder
Ansættelse 20 timer ugentligt, fordelt henover tre til fire dage. I første omgang er stillingen tidsbegrænset frem til og med 31. December 2023, men med gode muligheder for forlængelse?

Løn efter nærmere aftale samt feriepenge efter funktionærlovens regler
Der ydes kørselsgodtgørelse efter statens satser
Fri telefon

Du bliver en del af et velrennomeret socialt arbejde, med gode kollegaer, arbejdsforhold og frihed under ansvar. Du får mulighed for at bidrage til den flotte vækst, som Street Care har oplevet, gennem de sidste par år.

Ansøgning
Send kort ansøgning med relevante bilag til: af@streetcare.dk – senest den 9. juni 2023.
Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte den daglige leder, Allan Frederiksen på tlf.: 3114 2100

23.12.22 – kl. 01.00

160 julegaver til hjemløse og andre venner i København

Nyhed-12

UDDELING AF JULEGAVER TIL HJEMLØSE OG ANDRE VENNER

Mellem tirsdag den 20 og torsdag den 22. december har Street Care uddelt 160 store og flotte julepakker til venner rundt i København, deriblandt til flere hjemløse gadesovere og andre udsatte. Alle udtrykte stor taknemlighed ved at få en julegave. Ja, for nogen var det faktisk den eneste julegave de ville få i år.

Turen gik først til Sydhavnen og derefter til Hulgårds Plads, hvor TV2 Lorry stod klar med en mikrofon og en kameramand. Herefter gik turen videre til Enghave Plads og senere til Christianshavns Torv og Nørreport station.
Onsdag aften afholdte vi en stor julefest i vores værested på Frederiksberg med mere end 50 gæster. Her blev der uddelt omkring 45 julegaver. De sidste julegaver blev uddelt om torsdagen.

Hvilken glæde det er at gøre en lille forskel blandt alle vennerne på gaden, deriblandt også vores mange grønlandske venner samt andre som vi løbende har kontakt med på forskellig vis. Street Care elsker gadens folk. Vi håber at gaverne varmer lidt ekstra i en kold og mørk tid. Lad os for Guds skyld aldrig glemme at gøre godt mod dem der har allermest brug for det!

Følgende tanker er blevet sendt til os:
– 1000 tak for gaven. Det varmer mit hjerte. Glædelig jul til jer. ❤
– Street Care – tak for julegaven. ❤
– Tak for gaver. Dejlig jul til alle. ❤
– Tusind, tusind tak for gaven og besøget. Den bliver gemt til juleaften,
   da det er den eneste jeg får.
– Tusind tak for alle de fine julegaver God jul og happy nytår.
– Hej alle fra Street Care. Jeg takker for julegaven og ønsker jer allesammen
   en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Juleknus xx  ❤❤

Se klippet med Street Care fra TV2 Lorry:
https://www.tv2lorry.dk/nyheder/20-12-2022/1830/1830-20-dec-2022


Julepakkerne bestod af:
Kvalitets termoundertøj (Engel, Proactive og Kansas), handsker, varme sokker, strik (huer, halstørklæder…), Marabou og Klopp chokolader, store slikposer, flotte gavekort fra McDonald’s, Glycerincreme, shampoo, tandbørste og tandpasta og en glad julehilsen fra Street Care.

Tusind tak til:
Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen
Rebekka Fonden
Fondation Juchum
Evangeliekirken
Kirken i Kulturcenteret
McDonald’s Danmark
Carlsens Arbejdstøj
Rema 1000, Valby
Husum Vænge og Varmestuestrik
– og selvfølgelig en stor tak til alle der har hjulpet til undervejs.


Rigtig Glædelig Jul

Allan Frederiksen
Daglig leder

17.03.22 – kl. 09.00

Allan Frederiksen ansættes på fuld tid i Street Care

Nyhed-11

STREET CARE ANSÆTTER ALLAN FREDERIKSEN PÅ FULD TID

På vegne af Street Cares bestyrelse er det en stor glæde at kunne meddele, at pr. 1. april 2022 har vi tilbudt Allan Frederiksen ansættelse på fuld tid.
 
Allan har været daglig leder og drivkraften bag Street Care fra vi startede i september 2020, det seneste stykke tid på halv tid.
Det er med taknemmelighed og ydmyghed overfor den tillid, som vores samarbejdspartnere og donorer har vist os, at han nu får bedre tid til at videreudvikle det gadeplansarbejde, som han brænder for og som kommer til at gavne Københavns udsatte borgere.
Allan har et stort hjerte for mennesker og deres behov for støtte, uanset hvor i livet de befinder sig.
Street Care tilbyder fortsat mentor- og bisidder støtte, værested, opsøgende gadeplansarbejde, aktiviteter og ture.
 
Hjælp os med at byde ham varmt velkommen i hans nye stilling.
 

Med venlig hilsen

Helle Andersen
Bestyrelsesformand

24.01.22 – kl. 19.00

Hjælp os med at nå 100 givere inden den 01.10.22

100givere-graakant

STREET CARE HAR BEHOV FOR DIN HJÆLP

Hjælp Street Care med at nå 1 00 gavegivere inden den 1. oktober 2022. Hver giver skal blot give en gave på minimum 200 kr. for at vores forening kan blive godkendt efter Ligningslovens §8A og derved tilbyde skattefradrag på alle gaver i 2022.

Din støtte vil endvidere gøre en stor forskel for os og ikke mindst for vores mange udsatte venner. Din gave vil give os et væsentlig løft i en tid, hvor vi har brug for at udvikle vores aktiviteter. 🙏
Giv et enkelt bidrag i dag, eller støt fast. Enhver gave (lille som stor) gør en forskel.

Vi vil løbende holde alle underrettet om indsamlingen via vores Facebookside. Følg os på Facebook På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

05.01.22 – kl. 12.00

Uddeling af julehjælp til udsatte venner i København

Nyhed-10

STREET CARE UDDELTE JULEHJÆLP

I månederne op til jul var Street Care i fuld gang med at forberede julehjælp til vores mange venner rundt i København. For vi ved hvor meget en god/varm julegave kan gøre i en kold; og for manges vedkommende, utrolig ensom tid. Da vi i hhv. november og december måned fik støtte fra to fonde til julehjælp samt gaver til hjemløse, fik vi ekstra travlt med indkøb, og de sidste forberedelser af projektet.

Pludselig kom Covid-19 ind fra sidelinjen og udfordrede projektet. Undertegnede måtte gå i isolation. Jeg kunne dermed heller ikke hente de sidste varer og gaverne kunne vi ikke få pakket pænt ind. Heldigvis trådte min seje søster og en god ven til og fik hentet de sidste varer og ikke mindst pakket 150 juleposer (i stedet for den noget mere tidskrævende julegaveindpakning).

Den 23. og 24. december var undertegnede igen klar til at gå på gaden. 110 juleposer blev således og heldigvis uddelt før juleaften. De sidste 40 juleposer vil blive uddelt i starten af 2022. Nogle af poserne er allerede blevet sendt til Fyn for at støtte et virkelig spændende socialt projekt. Andre vil blive delt ud i vort værested.

En kvinde skriver: “Tusind tak for julegaven. Det varmer mit hjerte. ❤
Kæmpe tak til Street Care og glædelig jul til jer alle sammen. De kærligste hilsner M.”

Mange andre sagde tusind tak og gav en krammer. Igen andre stillede op til en video (Sydhavnen) for at udtrykke deres store taknemlighed. Se nedenfor! 🤗

Julegaverne bestod af:
En varm julehilsen fra Street Care
Kansas Termoundertøj, handsker og strømper
Slik og chokolade
Gavekort til McDonald’s og Rema 1000
Tandbørste og tandpasta
Vintercreme

(vi ville også have pakket lækkert doneret strik, men det må vi i stedet dele ud af i de kommende kolde vintermåneder).

Tak til:
Evangeliekirken, Frederiksberg
McDonald’s Danmark
Rema 1000 – Søndre Fasanvej, Valby
Husum Vænge og strikkedamerne
Kirken i Kulturcenteret, NV.
Carlsens Arbejdstøj
Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen
Fondation Juchum


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder


21.12.21 – kl. 23.45

Glædelig jul og et lille tilbageblik

Nyhed-9-2

ET BEGIVENHEDSRIGT ÅR – ET LILLE TILBAGEBLIK

Hvilket spændende (og på flere måder udfordrende) år, det har været for Street Care. For undertegnede startede året ud med at være ansat nogle få timer om ugen. Men allerede fra juli måned, blev det muligt, at forhøje timetallet til 20 timer. Hvilken velsignelse. Men det er vel også forventeligt, at det tager lidt tid, når man starter et nyt socialt arbejde?

Vi har gennem året og i særdeleshed gennem det sidste halve års tid haft gode muligheder for at kunne invitere venner med til diverse aktiviteter og ture. I sommers var vi på en virkelig hyggelig tur på Dyrehavsbakken og den 1. september til en spændende fodboldlandskamp mellem Danmark og Skotland i Parken. I oktober måned var vi i biografen for at se den nye James Bond film og i november på en hyggelig heldagsfisketur på Øresund. Vi fangede torsk og fik spist en masse pølser. Vi sluttede året af med at tage til Julekoncert den 8. december i Kirken i Kulturcenteret. Vi startede med lækker flæskesteg i Café KANT og nød efterfølgende en skøn julekoncert med City Gospel.

Et af højdepunkterne i 2021 var da vi i marts måned kunne åbne et nyt værested i Evangeliekirken. Vi har siden haft mange spændende gæster, samtaler om liv og tro, lavet lækkert smørrebrød, spillet banko og holdt andagter. Tak til Evangeliekirken for flot opbakning.
Et andet højdepunkt har været, at vi har kunne møde vores mange udsatte venner på de forskellige hænge-ud pladser rundt i København. Det er vigtigt for os at komme omkring, og ikke mindst være imødekommende, lyttende og støttende. Vi ønsker at stille os selv til rådighed og hjælpe vores venner i hverdagen. Og det er da også sket flere gange, at vi har kunne hjælpe på forskellig vis.

Vi har gennem året kunne uddele mange sandwiches rundt i København. Det skyldes et godt samarbejde med One Bowl og med Efterskolen Alterna. Flere tusinder kopper med varm chokolade og kaffe er endvidere blevet skænket og søde sager er blevet uddelt. VI har flere gange haft pizza og andet lækkert med på gaden takket være gaver og donationer. Og her til jul uddeler vi 150 julegaver til vennerne på gaden.

Der er meget at være taknemlig for og mange gode tanker og historier at fortælle.

Med disse ord vil jeg blot ønske alle en glædelig jul.
Vi glæder os til 2022. Et nyt og forhåbentlig – Guds velsignet år.

Vi håber at du hepper med på sidelinjen. ❤


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

25.06.21 – kl. 18.30

Vores frivillige medarbejdere holder sommerferie

Nyhed-8

VÆRESTEDET OG GADEPLANSARBEJDET

Pr. 1. juli holder Street Cares medarbejdere sommerferie fra værestedet. Det betyder generelt set at vi har sidste åbningsaften, onsdag den 30. juni og først vender tilbage, onsdag den 18. august kl. 18.00.

På vores sidste åbningsaften inden sommerferien vil vi således invitere på pizza og islagkage. Vi håber at se dig denne aften.

Adresse:
Evangeliekirken
Worsaaesvej 5
1972 Frederiksberg
– tæt på Forum metro st.

I forhold til vores aktiviteter på gadeplan, vil flere medarbejdere fortsat være aktive. Men vores besøg kommer dog til at foregå noget mere fleksibelt, da vi samtidig ønsker at kunne invitere med på ture og lave forskellige aktiviteter med vores venner.


Har du spørgsmål til vores gadeplansarbejde og/eller kommende ture og aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

22.02.21 – kl. 12.15

Vi åbner et nyt værested

Nyhed-22.02.21

BESØG OS FRA ONSDAG DEN 3. MARTS

Kære venner. Det er en stor glæde at kunne fortælle, at Street Care fra onsdag den 3. Marts 2021 åbner et nyt værested på Frederiksberg – og kun et par minutters gang fra Forum Metro station.

Formålet med værestedet er at tilbyde hjemløse, socialt udsatte samt alle dem vi kender fra gaden et hyggeligt, sundt og varmt fællesskab i aftentimerne – I første omgang hver onsdag aften. Vi vil i løbet af aftenen tilbyde gratis mad samt varme og kolde drikke. Vi vil uddele sko, varmt tøj, huer, halstørklæder og soveposer, når vi har det på lager. Derudover vil vi holde en lille andagt og invitere gæster til at komme og spille, synge eller holde foredrag for os. Vi vil af og til også spille banko og holde quiz aftener, mm.

Hvis vores gæster derudover har brug for en samtale, mentor- og bisidder støtte eller andet, så står vi selvfølgelig klar til at lytte og hvis muligt hjælpe.

Værestedet holder åbent fra kl. 18.00 – 21.00
Vi glæder os til at se dig!

Adresse:
Evangeliekirken
Worsaaesvej 5
1972 FrederiksbergPå vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

31.12.20 – kl. 01.00

Fradragsret og støtte i 2020

Nyhed-6

HAR VI MODTAGET DIT CPR NR.?

Kære venner

Tusind tak for jeres støtte til Street Cares arbejde I 2020. Vi har oplevet en flot opbakning fra mange kanter. 🙏
Vi har haft fire spændende måneder siden foreningen blev stiftet, torsdag den 3. September.
Nu ser vi spændt fremad og håber på et godt og velsignet 2021.

GAVER:
Hvis du har overført en gave til vort arbejde i 2020 og har oplyst os dit CPR nr., vil vi indberette din gave til skat og du vil herefter automatisk modtage dit fradrag. Hvis vi derimod endnu ikke har modtaget dit CPR nr., bedes du kontakte os senest fredag den 8. januar 2021.
Oplys os endvidere gerne din e-mail adresse / adresse, så vi kan sende dig en tak. –
Telefon: 31142100

Følg i øvrigt med på vores hjemmeside ift. støtte og fradragsmuligheder i 2021. Læs mere her

Godt nytår!


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

22.12.20 – kl. 19.00

Julegaver til hjemløse og mange andre venner

Nyhed-5

UDDELINGEN BLEV VIST I TV2 LORRY

Street Care har her til aften været med i TV 2 Lorry, da de var med os på Hulgårds Plads i eftermiddags. Her begyndte uddelingen af årets julegaver til 135 hjemløse og andre venner i København. Vi er utroligt taknemlig for den støtte vi har modtaget gennem de sidste par måneder – hvilket har gjort uddelingen mulig. Tænk engang at det blot er tre måneder siden at vi blev stiftet som forening

Venner takker for gaven:
“1000 tak for gaven. Jeg er meget glad og takker alle de dejlige mennesker fordi i tænkte på mig. Kære alle medhjælpere i Street Care. Jeg ønsker jer en god jul”.
 
“Tusind tak. Det varmer mit gamle hjerte.”
 
TUSIND TAK TIL:
Carlsens Arbejdstøj
Evangeliekirken På Frederiksberg
Hue Forbi
Husum Vænge
Kirken i Kulturcenteret
Medarbejdernes Honorarfond i Novo Gruppen
McDonald’s Danmark
REMA 1000 Valby

Endvidere tusind tak til flere private givere, en masse seje strikkedamer og medarbejderne i Street Care.

Efter dagens tur til Hulgårds plads kørte vi videre til Anker Jørgensens Plads i Sydhavnen og Enghave Plads på Vesterbro. Herefter kørte vi gaver rundt til venner på Vesterbro og i Sydhavnen, I Gentofte og i Københavns NV-kvarter. For de skulle da også have en gave. I morgen skal de sidste gaver uddeles. Vi glæder os til endnu en skøn dag i godt selskab.På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

29.11.20 – kl. 19.30

Hjælp os med at skabe et lille julemirakel

Nyhed-4
Tror du på julemirakler?

For 2000 år siden siden skete der ikke bare ét, men flere store mirakler – vel at mærke, hvis man tror på dem. Jesus, som vi fejrer gennem hele Julen kom til jorden, bragte lys i mørket, udførte mange mirakler og blev senere på korset, hele verdens frelser – igen, vel at mærke, hvis man tror på det. Julen er altså den tid på året, hvor vi fejrer det største mirakel gennem hele jordens historie.

Miraklernes tid er endnu ikke forbi. Både store og små mirakler sker hver eneste dag på vores smukke blå planet. I denne specielle juletid har Street Care også brug for et mirakel. Det er her du kommer ind i billedet.

– For nylig blev foreningen Street Care stiftet blandt andet med det formål at bringe lys, varme og glæde til gadens folk. Udover at gå på gaden og invitere til fællesspisninger mm., vil foreningen allerede i år uddele flotte julegaver til hjemløse og andre socialt udsatte. Street Care har modtaget midler fra en fond til formålet. Vi har også modtaget en masse flot strik og lavet gode aftaler med samarbejdspartnere. Det første mirakel er en realitet, men vi mangler fortsat et lille mirakel.

Du kan hjælpe os med at skabe det mirakel ved at støtte Street Cares arbejde med 200 kr. inden den 31. December. Det er vigtigt ift. Skat’s §8a regler om fradragsberettigelse (min. 100 givere pr. år). Vi vil så gerne kunne tilbyde fradrag til alle givere igen i 2021. Din støtte er derudover medvirkende til at vi kan udvikle vores aktiviteter i det nye år.

Vi håber at du vil hjælpe os på vej.
MobilePay: 50 9000
Bank: 3409 – 13091528På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

20.11.20 – kl. 23.55

Street Care er med i den tværkirkelige avis ‘Udfordringen’

Nyhed-3

Artikel: “Ny forening har omsorg for gadens folk”


Et udsnit fra artiklen:
“Vi er drevet af passionen for, at udsatte på gaden bliver set, hørt og mødt med omsorg og støtte,” lyder det fra lederen af foreningen Street Care, som blandt andet laver opsøgende gadeplansarbejde i København.

– Livet på gaden er hårdt, og Covid-19 har bestemt ikke gjort det lettere for hjemløse og udsatte, som også oplever den mørke og ensomme tid på krop og sjæl. Der er stort behov for støtte, hjælp og rådgivning, fastslår stifteren og lederen af Street Care, Allan Frederiksen.

 På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

29.10.20 – kl. 19.00

Julepakker med strik til hjemløse og andre udsatte

Nyhed-2

Street Care ønsker at uddele julehjælp til vores mange venner på gaden

Street Care ønsker at uddele julehjælp til vores mange hjemløse venner på gaden.
Vi ved hvor svært det kan være at komme godt gennem julen, specielt når man ikke har en god eller sund familie at holde jul med. Derfor ønsker vi at gøre en ekstra indsats ved at uddele julegaver. Vi har i den forbindelse fundet gode samarbejdspartnere og vil muligvis også modtage flotte gavekort til pakkerne.

Vort håb er at kunne uddele 150 julepakker til hjemløse og andre udsatte i dagene op til jul. Måske kan du hjælpe os lidt på vej?

Hvis alt går vel vil pakkerne bestå af noget varmt, sødt, praktisk og spiseligt (gavekort) samt en varm hilsen fra Street Care og vores sponsorer. I denne anledning vil vi høre om du kunne have lyst til at donere 1-2-5-10 eller 20 hjemmestrikkede halstørklæder og/eller huer?

Kender du nogen der strikker og kunne være interesseret i at deltage må du meget gerne dele vort opslag til vedkommende.
Skriv til: af@streetcare.dk eller ring på: 3114 2100 – hvis du ønsker at donere strik.


Hvis du ønsker at donere en lille gave til formålet:
Konto: 3409 – 13091528
MobilePay: 50 9000
– Tekst: “Julepakker”


På vegne af Street Care

Allan Frederiksen
Daglig leder

03.09.20 – kl. 19.00

Street Care – Et nyt socialt gadeplansarbejde

Nyhed-1

Det er med stor glæde at vi kan præsentere Street Care – et nyt socialt gadeplansarbejde

Den 3. September 2020 blev en drøm om at realisere et nyt gadeplansarbejde ført ud i livet. Street Care blev oprettet som en forening (selvejende institution) med CVR nr., vedtægter og bestyrelse.
Nu glæder vi os til at komme i gang med arbejdet og støtte vores mange udsatte venner i København.

Samtidig med at foreningen blev oprettet, ansatte vi Allan Frederiksen som ny daglig leder. Allan har tidligere og gennem syv år været leder af et velrenommeret socialt arbejde på indre Vesterbro. Allan har dermed gode kompetencer og erfaringer fra at lede et værested, opsøgende gadeplansarbejde samt genbrugsbutik.

Formålet med Street Care er blandt andet at lave opsøgende gadeplansarbejde målrettet hjemløse, misbrugere og andre udsatte rundt i hele København. Arbejdet er vigtigt, da ingen anden organisation laver denne form for opsøgende omsorgsarbejde. “I min tid som daglig leder af ‘Klippen’ udviklede jeg Kørselsteamet – et opsøgende gadeplansarbejde. Nu er tiden kommet til at ‘videreføre’ og udvikle et bredt opsøgende gadeplansarbejde i en ny organisation”, fortæller Allan.

Udover vort opsøgende gadeplansarbejde tilbyder Street Care mentor- og bisidder støtte. Derudover inviterer vi med til aktiviteter og ture, har en telefonrådgivning, og sidst men ikke mindst, fællesskab og fællesspisning.

Street Care får brug for frivillige hænder, ligesom vi har brug for økonomisk støtte. Vi håber at du vil være med til at løfte arbejdet, og ikke mindst – være med til at støtte os og vores mange venner i København.


På vegne af Street Care

Harald Schmidt
Formand

Ønsker du at få tilsendt et nyhedsbrev?

Street Care udarbejder løbende et nyhedsbrev, som sendes af sted pr. mail eller brev.
Hvis du er interesseret i at få tilsendt et nyhedsbrev, skal vi bruge lidt informationer.
Send personlig info, ved at udfylde vores kontakt formular.

Street Care

Fordi vores venner er noget ganske særligt

Drejervej 13-21 – 2400 København NV.
Tlf. 3114 2100 – af@streetcare.dk